PUMPEHUSET Præsenterer
Uncle Acid & The Deadbeats
Black Moth

Det britiske band med det fantastiske navn har knap nok forladt København, hvor de i tirsdags varmede op for Black Sabbath foran 10.000 begejstrede rockfans, før de allerede nu gør klar til at vende tilbage. Denne gang dog som hovednavn på deres egen europaturné, der bringer dem til Pumpehuset.

Bandet er blevet beskrevet som ”Det originale Alice Cooper band, der jammer i en kælder med det tidlige Black Sabbath og The Stooges”, og det er da også i den mere tunge og syrede del af rocken, at Uncle Acid befinder sig. Selv beskriver de sig som ”Melodierne fra the fab four (the beatles), med Charles Manson som frontmand.”

Bandet har eksisteret siden 2009, og har udgivet 3 album. Det seneste album 'Mind Control' har fået endog meget store lovprisninger med fra kritikere over hele verden og gik da også top30 på Billboard. Forvent en aften med tunge riffs, langt svedigt hår og givetvis et par øl på scenen og blandt publikum.

Husk også, at Københavns mest trüe rock'n'rollere, Lars Löbner og Simon Visti, spiller verdens bedste rockplader på rygeterrassen, hele natten efter Uncle Acid er gået af scenen.
Torsdag
27. mar 2014
dørene åbner
20:00
Showet starter
21:00
Pris
130 Kr. + gebyr
Black Moth
Placeholder image
?>