PUMPEHUSET og PDH Music Præsenterer
Ulige Numre
Virgin Suicide

Ulige Numre er i skrivende stund i gang med at færdiggøre deres ventede andet album, der får titlen GRAND PRIX. Drengene har indspillet pladen i Stockholm og de er vendt hjem med en moderne rockplade, der sprudler af energi og overskud både musikalsk og lyrisk. De fire medlemmer er blevet udvidet med bandets tidligere live-guitarist Lasse Ziegler så Ulige Numre nu er en kvintet.

Efter udgivelsen af Ulige Numres debut-EP i 2011, der indeholdt P3-hittene ’København’ og ’Navn i Sne’, opbyggede bandet på rekordtid en kæmpe fanskare i hele landet, ligesom EP'en blev fremragende modtaget af landets kritikere. Senere vandt bandet både P3 Guld Talentprisen samt en Steppeulv i kategorien Årets Sang.

Debutalbummet NU TIL DAGS udkom I efteråret 2013 og fulgte op på EP'ens iørefaldende blanding af pop og rock; tradition og nybrud. Singlerne ’Blå’ og ’Dansk vejr’ fik massivt airplay på P3 og drengene spillede udsolgte koncerter landet over, kulminerende med en mageløs koncert på dette års Smukfest, der for alvor manifesterede Ulige Numre som det nye store danske rock band. Musikmagasinet Gaffa kårede desuden debutalbummet som årets bedste danske album.
Fredag
8. maj 2015
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
190 Kr. + gebyr
Virgin Suicide
Placeholder image
?>