PUMPEHUSET Præsenterer
Uhørt Præsenterer 2017

"UHØRT Præsenterer...!" forkæler dine øregange med tonerne fra nogle af de nyeste og fedeste bands og giver dig mulighed for at danse dine kolde vinterfødder varme. "UHØRT Præsenterer...!" er en endags-festival fra folkene bag UHØRT Festival, der hvert år spotter nogle af de mest spændende, nye danske bands.
ELECTRIC ELEPHANTS: Electric Elephants er en flok hårdt-rockende københavnergutter i starten af 20’erne. De taler fabulerende space-koncepter og leverer en omgang kompakt, original og personlig riff-rock. Fuldstændigt gennemspillet og lige dele rundet af Kyuss, Nirvana, Black Sabbath og Frank Zappa. Det er hårdt, det vildt, det er intenst, det er fremtiden.

IDA KUDO: Ida Kudo er et mekka af asiatisk girl power, afrikansk live-percussion blendet med elektroniske beat-stærke produktioner. Med to yderst kompetente percussionister ved sin side skabes en ægte tribal stemning blendet med et catchy elektronisk fundament og en stærk vokal.

SWEET TEMPEST: Den karismatiske duo Sweet Tempest er med deres iørefaldende melodier og drømmende atmosfære så småt begyndt at indtage danmark, ligesom de har fået gode anmeldelser internationalt. At der er interesse udenfor landets grænser mærkede bandet også i Juni 2016, da deres sexede rock sang 'Mine' fik verdenspremiere i Nikolas Refns film 'The Neon Demon’.

FARVEBLIND: Den elektroniske producer-duo Farveblind har hurtigt opnået en kult-lignende status på de danske dansegulve på baggrund af deres energiske live-shows danser legende igennem det elektroniske musik landskab og henleder tankerne på både Moderat, the Chemical Brothers og Jamie XX.

REBECCA LOU: Med utæmmet vildskab har dansk undergrundsrock fundet en ny talentspire i Rebecca Lou. Lyrisk udviser den unge sangerinde en følsomhed og råstyrke, der drager paralleller til 70’ernes punklegender. Guitarriffsene er tunge, og Lous udtryk er både upoleret og rigt på nuancer.

JÆRV: ÆRV skriver ørehængende, danskesprogede sange, der taler til og fra hjertet. Musikken rummer en kendetegnede, særlig dramatik, der forstærkes af Amandas udtryksfulde, indlevende performance live. Sangteksterne bærer præg af en let abstrakt sproglyrik og fortæller dragende, personlige historier.

MONTI: Genren er oldschool hip hop. Sebastian Bang Monti aka. MONTI er en ny Aarhus-based rapper med intensionen om at udbrede hip hop kulturen på gader i Danmark. Sammen med hans live-band, inviterer de dig ind i en verden af fængende lyrik og rytmisk bass, som helt sikkert vil efterlade dig med et par ømme fødder.

OM UHØRT:
UHØRT Festival er landets nye, store festival for den allernyeste musik. Festivalen finder sted hvert år i august, og i 2016 var der over to dage 37 spændende bands på festivalens 3 scener. Ca. 2.500 mennesker var forbi UHØRT Festival i 2016.
Lørdag
4. feb 2017
dørene åbner
19.30
Showet starter
20.00
Pris inkl. gebyr
134 Kr.
?>