PUMPEHUSET og Killtown Bookings Præsenterer
U.D.O.
Pike’s Edge

Dirkschneider var i midten af 70’erne med til at danne det legendariske metalband Accept, som han forlod i 1987, hvorefter han indledte en lang solokarriere, kun afbrudt i en 4-årig periode i halvfemserne, hvor Accept blev gendannet med originalt line-up.

I 1997 var U.D.O. tilbage som band med udgivelsen ”Solid”, hvorefter Hr. Dirkschneider har holdt liv i bandet med adskillige udgivelser og store tourneer, på trods af løbende udskiftninger i line-uppet.

Udo Dirkschneider er lige nu i sit livs soloform og står stærkt på metalscenen med det aktuelle og anmelderroste album ”Steelhammer”, der blev udgivet 24. maj. Et album som består af rene, klassiske heavy metal-skæringer, der mest af alt lyder som Accept i deres storhedstid.

Bandet har turneret massivt i både USA og Europa siden udgivelsen af det nye album, og nu er det så blevet Pumpehusets tur til at få en heavy metal-huskekage så hård, at huset næppe slipper af med dunsten af øl, læder og nitter lige foreløbig.

Med sig på tour har U.D.O. landsmændene Pike’s Edge, som også gør sig i heavy metal og i foråret udgav deres lovende debutfuldlængde ”Nameless”.
Mandag
21. okt 2013
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
220 Kr. + gebyr
Pike’s Edge
Placeholder image
?>