PUMPEHUSET og Target Group Præsenterer
Udgårdsfest 2019

I 2019 sker der noget helt nyt og unikt på den danske livescene. UDGÅRDSFEST 2019 vækkes til live i Pumpehusets fantastiske rammer i weekenden d 31/5-1/6 2019.

Over to dage vil Udgårdsfest præsentere et bredt udsnit af rock/metal med fokus på hele Norden. Udgård er i nordisk mytologi jætternes opholdssted og det er lige præcis med den nordiske kultur og mytologi i fokus, at denne to dages rock/metal festival tager sit udgangspunkt. Med inspiration hentet fra store udenlandske viking/folkmetal festivaler som Midgardsblot i Norge og Ragnarök i Tyskland vil vi for første gang, på dansk grund, afholde en festival hvor metal- og folk/world musik mødes og smeltes sammen på fornemmeste vis.

"Som kæmpe fan af genren og som hyppig deltager på bl.a. Midgardsblot Festivalen i Norge er der ingen tvivl om, at det her er noget, som jeg har glædet mig til, at kunne præsentere for de danske fans.

Pagan/viking/folk-metallen er eksploderet i de senere år. Det ses helt tydeligt på store internationale festivaler i både Tyskland, Sverige, Finland og Norge, der trækker horder af fans. Herhjemme har vi aldrig haft en decideret festival med fokus på denne type af musik. Det laves der heldigvis om på nu. Og med én af genrens giganter, MOONSORROW, som det første hovednavn, kunne vi ikke være startet bedre ud. Tiden er rigtig til UDGÅRDSFEST 2019. " Søren Weiss, talsmand/booker, UDGÅRDSFEST.

Moonsorrow
For første gang nogensinde kommer MOONSORROW til Danmark. Pagan metallerne fra Finland har siden dannelsen i 1995 udgivet 7 studiealbums, hvor den seneste, kritikerroste, "Jumalten Aika" udkom i 2016. MOONSORROW er et af de førende bands på pagan/viking metal scenen og med elementer hentet fra både black- og folk metallen, har bandet opnået en status sidestillet med landsmænd som Korpiklaani, Ensiferum og Finntroll. I MOONSORROW's univers er alt bare lidt mørkere. Fans af episk pagan metal kan godt gøre sig klar på en oplevelse af de helt store, når MOONSORROW debuterer på dansk grund i Pumpehuset til UDGÅRDSFEST 2019.

Resten af programmet ser sådan ud:

31 MAJ

TROLLFEST (NO)

VANIR

THORIUM (SPILLER AMON AMARTH MM.)

WULFAZ (Spiller i Byhaven)

 

1 JUNI

MOONSORROW (FIN)

AFSKY

SYLVATICA

GJALDULEI (Spiller i Byhaven)

Billetinformation
400 DKK begge dage - early-bird (indtil d. 31/12)
500 DKK begge dage
300 DKK pr. dag
Lørdag
1. jun 2019
dørene åbner
15.00
Showet starter
Pris
500 DKK for partout - 300 DKK for dagsbillet Kr. + gebyr
?>