PUMPEHUSET Præsenterer
Turquoise Sun + Red Lama

For fjerde år i træk, åbner Pumpehuset sit hyggelige udendørs sommervenue. Byhaven giver dig en lille grøn oase til de lyse, glade sommeraftener og fri entre til en masse fede koncerter med upcoming kunstnere.

Fra maj og hele sommeren ud, vil vi hver eneste dag igen invitere dig indenfor i Pumpehusets afslappede musikhave. Her indbyder vi til alt fra medbragte picnic-kurve til et alternativt specialekontor med fri wi-fi, og i år har vi udvidet barsortimentet, så du kan slukke din tørst i et udvalg af lækre øl, kold rosé og bobler.

Der bliver ligesom sidste år tændt op i fællesgrillen hver eftermiddag, og ind i mellem vil haven også danne ramme om loppemarkeder og aftener med vores legendariske Byhavebingo.

Red Lama
Red Lama er kendt for deres live-oplevelse. Gruppen, med syv medlemmer, skaber en inviterende og hypnotisk atmosfære der tager lytteren på en musikalsk rejse hvor eftertænksomhed, musikalsk billedsprog og uimodståelige, dansable rytmer kolliderer. Det er både intimt og storladent og en påmindelse om, at vi alle er en del af samme koncert, i samme særlige øjeblik.

Efter at have spillet talrige koncerter i Hovedstadsområdet de sidste par år, inklusiv et par Copenhagen Psych Fests, udgav Red Lama deres ventede debut album 'Dreams Are Free' i Maj 2016. Fundamentet for albummet er den levende oplevelse det giver at spille musik som en gruppe, hvilket gennemsyrer sangskrivning og indspilning. Albummet er skabt gennem studio-jam-sessions og ture til de mere naturskønne områder af Danmark. Alle numre er indspillet som live-sessions i TAPF Studios for netop at bibeholde den autentiske og levende lyd der kendetegner live-oplevelsen.

“Når vi jammer er der en uskreven regel om at lade det hele undslippe det kontrollerede og så blive ved at spille indtil vi rammer noget håndgribeligt - og så spille videre! Albummet består af syv numre – syv stykker papir foldet sammen og klippet til, så en figur fremstår – syv sange som vi alle har en stærk forbindelse til”, siger Johannes Linnet, forsanger i Red Lama.

Op til udgivelsen har gruppen udgivet singlerne 'The World Is Yours' og 'Inca'. 'Dreams Are Free' fortsætter i den samme atmosfæriske, varme og flydende lyd, men viser samtidigt gruppens alsidighed i kraft af referencer til Irans pre-revolutionære psych pionér Kourosh Yaghmaei på nummeret 'Dar Enteha' over til space-rock på nummeret 'Dalai Delay'. De to singler blev udgivet i samarbejde med kunstneren Iris Deppe, som har lavet to smukke og visuelt stærke videoer til numrene.

Når Red Lama rammer København og Finland over sommeren er det med et kritiker-rost album i ryggen der netop vokser og lever gennem koncertoplevelsen!
Lørdag
27. aug 2016
dørene åbner
14.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>