PUMPEHUSET og Smash!Bang!Pow! Præsenterer
tUnE-yArDs

»I Can Feel You Creep Into My Private Life«. Sådan lyder den Big Brother-ildevarslende titel på det fjerde album fra Merrill Garbus’ musikalske projekt tUnE-yArDs. Albummet udkommer 19. januar og umiddelbart derefter drager Garbus på turné med sin eklektiske og spraglede artpop, hvor den amerikanske original kigger forbi Pumpehuset til en koncert 29. marts 2018.

Merrill Garbus er ikke som folk er flest. Hendes legesyge og genrenedbrydende outfit tUnE-yArDs er garant for snørklede klange og hyppige stemningsskift, hvor snurrige pedal-loops, knastør lo-fi perkussion, effektmanipulede vokaler og klimprende ukulele er blandt komponenterne. Trods denne anarkistiske og aparte tilgang kreerer Garbus regnbuefarvede sange, hvor den gode melodi også får indpas. Hun er et levende bevis på, at det skæve og det umiddelbare ikke per definition er uforenelige størrelser. Hos tUnE-yArDs sammenfiltres det sære med det iørefaldende, så det er umuligt ikke at lade sig forføre.

Nok er musikken er danselysten og kulørt, men den er alligevel ikke ren skæg og ballade. tUnE-yArDs’ vimse artpop har noget på hjerte, hvilket materialet på »I Can Feel You Creep Into My Private Life« vidner om. Her går Garbus’ uforfærdet i kødet på højaktuelle problemstillinger omkring politik, race, feminisme og vores overflodslivsstils negative effekt på miljøet. Tunge sager!

Således er der lagt op til en dansabel, tankevækkende og uforudsigelige koncertaften, når tUnE-yArDs ruller sin musikalske farvekanon til hovedstaden i det spæde forår.

Support: Irrelevantbitch101
Torsdag
29. mar 2018
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
175 Kr. + gebyr
?>