PUMPEHUSET og The Artist Præsenterer
True Nord

De to Nephew-medlemmer Kristian Riis og René Thalund har slået kræfterne sammen om projektet True Nord. Med en fælles vision om at samle inspiration fra alverdens afkroge har duoen siden deres begyndelse for tre år siden rejst verdenen rundt for at skabe det udtryk, som kan høres på debutpladen, +N, der udkommer i løbet af oktober.


Det er blevet til en samling sange, der samler depechen op fra 80’ernes electropop, tilføjer dybe nuancer på en mørk klangbund, og hvor tung triphop og house hensætter lytteren i intense, pulserende stemninger. Udtrykket opfører sig som en digital mosaik i funklende lysindfald, som glimter i et dunkelt kammer, hvor kolde baslinjer værker og hårde beats pumper under flerstemmige, fremmede vokaler. Det er stringent og fast som ibenholt, men fyldt med årer af organiske finesser.


Duoen har allerede to singler ude, “Feels So Nice” og “It’s Not About Forever”, som begge er at finde på debutalbummet +N. En plade, der igennem Kristian og Renés rejser har bragt et arsenal af uvurderlige samarbejdspartnere med ind over de nye sange. Det tæller så alsidige og unikke navne som Leah Shapiro fra Black Rebel Motorcycle Club, Adam Olenius fra Shout out Louds og Mathias Berthelsen fra danske The Entrepreneurs.


Det ligger i duoens natur at rejse og opleve. Derfor er det helt naturligt, at bandet nu drager på turné rundt i det danske højland. Med sig tager de et udvalg af de artister og samarbejdspartnere, der har været med til at skabe musikken.  Til koncerterne kommer de til at spille det spritnye album.


True Nord fik flotte ord efter debutkoncerten på årets Spot Festival af Gaffa’s skribent:


”True Nord efterlader indtrykket af et stadigt søgende projekt, der vil ud og afsøge og opsnuse. […] Et på mange måder skønt sammensurium af eksperimenter og kompromisløshed.”
Onsdag
29. nov 2017
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
200 Kr. + gebyr
?>