PUMPEHUSET Præsenterer
Trivium

I 1999 dannede en gruppe unge drenge fra Orlando, Florida metalbandet Trivium, og siden da har de positioneret sig kraftfuldt på metalscenen, hvor de har udforsket både metalcore, thrash, powermetal, hard rock og melodisk metalcore.


I september udgav gruppen det anmelderroste album ”The Sin And The Sentence” som er deres ottende i rækken. Pladen bliver af kritikere betragtet som et af deres bedre og ligger fuldt ud på højde medAscendancy” og ”Shogun”, som af Triviums fans tit bliver nævnt som bandets bedste. Da de gik i studiet for at indspille den nyeste plade, lavede de en aftale om at dette skulle være deres bedste album nogensinde:


“When we were going into this record we said that we have to make record 8 the greatest thing we ever made or what’s the point basically, how can we survive if we don’t do the greatest record we ever done and thankfully in our opinion we did make that.” - udtaler Matt Heafy, forsanger i Trivium.


Det vil ikke være første gang, at Trivium giver koncert i Danmark. De har tidligere nedlagt COPENHELL flere gange, og spillede i starten af 2017 to meget roste koncerter i Århus og København.


Når Trivium indtager scenen i Pumpehuset bliver de flankeret af Power Trip og Venom Prison som med skovlfulde af thrash og death metal vil gøre deres forsøg på at blæse taget af den gamle pumpestation.

Torsdag
22. mar 2018
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
325 Kr. + gebyr
?>