PUMPEHUSET og All Things Live Præsenterer
Trey & Zay

Den 29. december er der bangers og kæmpe vibes i lange baner, når Vestegnens nye hiphop-sensation Trey & Zay indtager Pumpehuset. Den ultrakarismatiske duo nedlagde i løbet af sommeren en propfyldt Byhaven, hvor Trey & Zay holdt releasefest sammen med 800 mennesker, og er nu igen klar til at erobre Studiestræde 52.

Trey & Zay er Danmarks varmeste nye navn. De to barndomsvenner fra Vestegenen fortæller deres egne historier, i deres eget univers. Et udtryk der eksploderer af gadekultur, dans, gode vibes og en charmerende attitude. Et udtryk der har fået musikbranchen til at spærre øjnene op, og har sikret Trey & Zay en pladekontrakt hos Branco’s pladeselskab BMB.

Singlerne ”Ikk Min Skyld” og ”Bunda” fløj direkte ind på Spotify Top 50 og har høstet anerkendelse fra rappere som Icekiid & Benny Jamz. Trey & Zay startede 2021 med hele to sange på Branco’s album Baba Business 2 – der gik direkte ind som nr 1 i Danmark.

Trey & Zay debuterede i februar 2020, med singlen ”Daramy”. Tracket er en hyldest til FCK-spilleren Mohamed Daramyog fløj afsted, så snart videoen ramte YouTube. Videoen tager seeren med ind et højenergisk og sprængfyldt univers med afrodans og vibes, der viser duoen i deres re;e element, og sikrede dem tusindvis af views, samt airplay på dansk og svensk P3.

Med kæmpe energi leverer Trey & Zay bangers, fyldt med legesyge flows, ægte historier, sjove punchlines og catchy melodier. Soundvenue peger på dem, som et af de nye danske musiknavne man skal holde øje med og skriver, at de ”… vil ikke bare holde øje, men decideret danse afsted.”

I efteråret 2020 blev Trey & Zay en del af BMB, et Sony-label drevet af Branco, Danmarks største rapper pt. og med et stærkt hold bag sig, kommer Trey & Zay til at sætte standarden for ny dansk musik.

Support: KDZ
Den aalborgensiske rapgruppe KDZ lægger ikke skjul på, at de har store ambitioner om at blive de største stjerner på den danske musikscene. Alene sidste år har KDZ, der består af Adis, Manndy og Benjamin, opnået over fem millioner streams på Spotify. Men selvom de tre nordjyder ikke er bange for at drømme stort, så glemmer de ikke, hvor de kommer fra, forsikrer de. Og netop derfor har de også et helt bestemt budskab, de gerne vil ud med. - Vi vil gerne vise, at folk, der ikke er født i store byer, godt kan blive til noget og lave god musik. Du kan lave det i din egen lille by. Du skal bare gøre din ting og tro på det

Værter: Ghettofactor
Ghettofactor består af Jasseminho, Ibis Junior, Zack og Papito. Sammen udgør de en ny form for underholdningsselskab, hvor de forbinder kulturen på de sociale platforme hvor den eksisterer.

Med forskellige baggrunde i fodbold og musik, har de 4 drenge fra henholdsvis Aarhus og København, opbygget et stærkt venskab og partnerskab. Sammen står de bag konceptet Ghettofactor, som er en online talentkanal, hvor de går live på Instagram hver fredag og søndag fra kl. 22:00. Her kan dem der følger med få lov til at komme med på livestreamet, og vise deres talent overfor drengene og alle dem der kigger med.
Torsdag
29. dec 2022
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris inkl. gebyr
140 Kr.
?>