PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Trash Talk
Youth Man

Trash Talk er et punkband fra Sacramento i Californien, der blev dannet i 2005. De er et af de mest roste hardcore punkbands i verden og har udgivet fem albums siden deres debut i 2007 samt seks EP'er.
Bandet har siden begyndelsen arbejdet hårdt, turneret, indspillet og aldrig set sig tilbage. Deres hårde arbejde gav pote, da de i 2008 fik den legendariske producer Steve Albini til at producere deres andet og selvbetitlede album. Det hjalp helt sikkert bandets profil, for i 2010 fik de bevæget sig overseas og indspillede en live session for BBC One i UK, som i 2011 førte til en optræden på den berømte Download Festival, og som support på "Every Time I Die's" tour samme år.

I 2011 kunne vi så opleve de amerikanske hardcore-punkere rive Roskilde Festival fra hinanden med en overraskende vild koncert. I juni 2013 kunne et ungt publikum opleve Trash Talk som support til Odd Future Wolf Gang Kill Them All (OFWGKTA), da de spillede i et totalt udsolgt Store VEGA. Men hvordan kom det egentlig i stand, at et forholdsvis ukendt hardcore-band skal spille opvarmning for et stort hip hop act? Frontmanden i OFWGKTA, Tyler the Creator, signede året før Trash Talk på sit label Odd Future Records, så der opstod forbindelsen mellem det umage musikalske par.

Med den drive, udholdenhed og talent Trash Talk besidder, tillagt deres i forvejen legendariske liveshows, kan det stærkt anbefales at tage et smut i Pumpen til marts, det bliver med garanti ikke kedeligt!
Mandag
13. mar 2017
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris inkl. gebyr
250 Kr.
Youth Man
Placeholder image
?>