PUMPEHUSET Præsenterer
TOTAL CARNAGE FEST IV

Til den fjerde udgave af Total Carnage Fest præsenterer Pumpehuset d. 7. juni intet mindre end 3 danske bands, der bevæger sig inden for metalcore-genren – både den klassiske, iørefaldende af slagsen, men bestemt også i den mere brutale og tekniske ende.

Et af navnene på aftenen er de lokale københavnere i Billy Boy In Poison, der efter 3 anmelderroste Ep’er nu er klar med deres første fuldlængde album ”Watchers”.

Musikalsk tager BBIP afsæt i metalcore og death metal, hvor de formår at skabe en varieret gang metal, der til tider oser af death metal med blastbeats og hurtige riffs, men indimellem også byder på mere atmosfæriske passage med groovet i centrum.

Bandet er netop hjemvendt fra en mindre EU-tour med danske Hatesphere, selvom de dog stadig ingen præcis release-dato har på debutalbummet. Men mon ikke de medbringer det til sommerens Total Carnage Fest.

Næste act vi præsenterer er metalcore-drengene i Invisius. Bandet debuterede allerede tilbage i 2006 med demoen Dying Souls, hvor bandmedlemmerne var helt ned til 13 år gamle. Fans af metalcore og pressen var meget begejstrede for de unge knægte, der efterfølgende har udgivet 2 roste fuldlængde albums – senest ”Changes” gennem det danske selskab Mighty Music.

Vi ser frem til en veleksekveret gang metalcore, der både byder på klassiske melodiske death metal riffs samt en god portion breakdowns, som indbyder publikum til aggressiv headbanging!

Sidst men ikke mindst får vi besøg af københavnske Cold Night For Alligators. Et band der bevæger sig i en helt anden metalcore-boldgade end de to ovennævnte - nemlig i en langt mere teknisk og eksperimenterende retning. Bandmedlemmer har vidt forskellige musikalske baggrunde, hvilket betyder at man bl.a. finder elementer af elektronisk musik og jazz i CNFA’s metal. Bandet vil med garanti give en overlegen opvisning i teknisk metal med masse af guitarlir, skæve rytmer og til tider tunge grooves.

Før under og efter koncerterne vil de gode herrer fra Blastbeast sørge for at fylde dine ører med relevant metal.
Fredag
7. jun 2013
dørene åbner
21.00
Showet starter
21.00
Pris
150 Kr. + gebyr
?>