PUMPEHUSET Præsenterer
Total Carnage Fest II
Impalers + Battery

Når entréen er betalt, er der fri fadøl fra 21.00-00.00.

Første Total Carnage Fest i foråret var en massiv succes. Hundredvis af fadøl forsvandt i 300 tørstige ganer på rekordtid og metalfolket var ovenud lykkelige. Derfor gentager vi succesen og har på ingen måde tænkt os at ændre synderligt på formlen.

I stedet byder vi velkommen til endnu en omgang fri fadøl og metal, der denne gang fokuserer på den bedste thrash metal fra begge sider af sundet.

Hovednavnene til denne Total Carnage Fest trækkes delvist op af Malmøs og Københavns beskidte underground.

Massdistraction fra Malmø har siden 2007 leveret metal, der trækker referencer til en old-school amerikansk 80’er thrash, men som samtidig heller ikke er bange for at eksperimentere lidt med genren.

Bandet påbegyndte indspilningen af deres selvfinansierede debutalbum ”Follow The Rats” i efteråret 2011. Debuten er mastereret af metal-produceren Dragan Tanaskovic (der er kendt for arbejde med In Flames, Mustasch, m.fl.), hvilket ledte til en pladekontrakt med Rambo Music (Gain Music / Sony Music), der udgiver albummet i august 2012.Massdistraction er altså højaktuelle med første skive, når de for første gang rammer dansk jord til Total Carnage Fest d. 15. september! http://www.massdistraction.se/

Hvor Massdistraction tager udgangspunkt i thrash-metallen, er danske Deus Otiosus et mere udpræget death metal band.

Deus Otiosus har eksisteret siden 2005, men bandets første beskidte debutfuldlængde ”Murderer” udkom først i 2011, og bød på en god gang gedigen mørk dødsmetal, som med god grund fik roser i metalpressen. Bandet ligger bestemt ikke på den lade side, for kvintetten har allerede nu offentliggjort coverart og titel på album nummer to: ”Godless”, og mon ikke Deus Otiosus giver en forsmag på grusomhederne på næste plade til Total Carnage Fest? http://www.deus-otiosus.com/

Sammen med en flod af fadøl skydes Total Carnage Fest igang med de to sønderjyske thrash-angreb Impalers og Battery!

Hverken Battery eller Impalers forsøger at genopfinde thrash-genren, og deres metal handler KUN om knivskarpe og hurtige riffs, der indbyder til heftig headbanging.

Battery er aktuelle med den nye EP ”Mental Pollution” og Impalers har netop afsluttet indspilningen af debutalbummet ”Power Behind the Throne”, der forventes udgivet senere på året. Forvent en hidsig og aggressiv start på aftenen, der med garanti vil forårsage op til flere piskesmæld i den forreste række af headbangers foran scenen.
Lørdag
15. sep 2012
dørene åbner
21:00
Showet starter
21:00
Pris
150 Kr. + gebyr
Impalers
Placeholder image
Battery
Placeholder image
?>