PUMPEHUSET Præsenterer
Total Carnage Fest

Lørdag d. 7. marts genopliver vi koncertkonceptet Total Carnage Fest, der som bekendt er sammensat af dine 2 favoritbeskæftigelser; at lytte til tråd og drikke billig øl.

Denne aften fejrer vi at foråret er på vej med et ondt, dansk line-up bestående af 3 højaktuelle acts fra hver sin ende af metalgenren. LLNN med tung og mørk post-apokalyptisk hardcore, By The Patient med knusende, catchy death metal og de århusianske black metal slagtere i Horned Almighty. Alt sammen bliver serveret i Københavns mørkeste hus i en dødelig harmoni med 3 timers fri fadøl!

LLNN, der er dannet af henholdsvis guitarist og trommeslager fra hedengangne The Psyke Project, udgav sidste år debut-ep’en ”Marks”. Udgivelsen høstede gode roser i både danske og internationale metalmedier, der især er glade for kompromisløsheden i LLNN’s mørke og kolde lydunivers.

Det forholdsvist nyetablerede lokale band ligger langt fra på den lade side og har netop afsluttet indspilningen af en debutfuldlængde, så mon ikke vi får et par smagsprøver på frisk hegn til at fordøje de første liter fadøl denne aften.

By The Patient har efterhånden været på den københavnske scene en håndfuld år og har på de sidste par udgivelser bevæget sig hen mod et mere rendyrket og simpelt metal udtryk. Senest på fuldlængden ”Gehenna”, der blev udgivet for få uger siden og formår, med dødsmetallen i centrum, at inddrage elementer fra thrash, heavy og black metal. Det resulterer i en varieret omgang tråd, hvor du både får tilfredsstillet din hang til blastbeats og det langsomme, dybe headbangergroove.

Sidste band på plakaten er århusianske Horned Almighty, som også fejrede deres 10-års jubilæum i selvsamme mørke Bombehus for 2 år siden. Nu er de aktuelle med albummet ”World Of Tombs” fra sidste efterår, og bandet har heldigvis ikke ændret synderligt meget i opskriften på deres fængende cocktail af punk, black metal og rock.

Vi glæder os til en aften med alsidig metal og en dukkert i en syndflod af øl!
Lørdag
7. mar 2015
dørene åbner
21.00
Showet starter
21.30
Pris
150 Kr. + gebyr
?>