PUMPEHUSET Præsenterer
Tonight Alive

Det australske rockband Tonight Alive kommer til Danmark lørdag 17. marts 2018, når de tømmer deres musikalske rygsæk bestående af velsmurt alternativt poprock med kobling til både powerpop og punk.


Efter to albums med en overvejende poppet punklyd, tog kvartetten med forsanger Jenna McDougall i front skeen i den anden hånd og overraskede deres fans med en markant mere rocket sound på deres tredje og seneste plade, “Limitless”. Det var et musikalsk skifte, der ifølge bandet selv lå i naturlig forlængelse af, hvordan de som band egentlig allerhelst ville lyde, uden at skulle lægge musikalske bånd på dem selv. Resultatet blev altså den rockede “Limitless”, som Tonight Alives fans har taget godt imod - til trods for genrechoket.


Tonight Alive har base i Sydney består af de fem medlemmer, Jenna McDougall, Jake Hardy, Whakaio, Cam Adler og Matt Best og blev dannet i 2008, men først to år efter udgav de deres første EP ”All Shapes And Disguises” og kort efter blev yderligere to EP’er udgivet i skikkelse af ”Consider This” og ”Let It Land”. Alle tre blev en succes for bandet der i 2011 udgav deres første fuldlængde album ”What Are You So Scared Of”. Bandets andet album udkom i 2013 og gik direkte ind som nummer fem på den australske ARIA album-chart og som nummer 43 på Billboard 200. I 2016 udkom førnævnte “Limitless”.


17. marts vil være første gang kvintetten spiller i Danmark siden 2014, og der skal helt sikkert nok blive gang i den, når dørene bliver slået op til en aften i selskab med Tonight Alive.


Support: With Confidence + The Gospel Youth
Lørdag
17. mar 2018
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
220 Kr. + gebyr
?>