PUMPEHUSET og Smash!Bang!Pow! Præsenterer
TOM and His Computer

Koncerten er rykket til den 20. august. Billetkøbere modtager direkte information fra Billetto.

Den garvede elektroniske musiker og producer T.O.M. indtager Pumpehuset med en hær af elektronik, lo-fi guitar- og vokal-samples og filmiske soundscapes, når han den 20. august spiller koncert som TOM and His Computer med fuldt band.

Produceren og musikeren T.O.M. aka Thomas Bertelsen startede med at nørkle med musik tilbage i sine teenageår, hvor 4-sporsbåndoptageren var omdrejningspunktet. Senere begyndte han at være fast dj-inventar på nogle af Københavns og Skandinaviens store diskoteker. I mange år har han arbejdet tæt sammen med Trentemøller og er den ene halvdel af den succesfulde elektroniske duo Lulu Rouge, men i 2016 slog han solovingerne ud som TOM and His Computer.

TOM and His Computer står for en retro-futuristisk lyd med en noisy kant, hvor alt er computerbaseret, men musikken lader sig ikke bare placere som elektronisk, da dens lyd bevæger sig i grænselandet mellem det elektroakustiske og det maskinelle. I 2020 udgav han albummet ”Future Ruins”, der har været undervejs i et par år, på Trentemøllers In My Room-pladeselskab. Den betagende og stemningsfulde video til titeltracket, hvor Roxy Jules synger på, har vundet flere internationale priser.

På grund af den nuværende coronasituation, bliver denne koncert afviklet for siddende publikum. Vi har indrettet Pumpehuset i en corona-venlig udgave, hvor vi forener energien fra et spillested med hyggen fra en tysk bierstube. Det betyder borde/bænke-opsætning i den store sal, så det er muligt både at hygge og høre koncert med vennerne samtidig. Indretningen og rammerne for koncerterne er udarbejdet i tæt samarbejde med myndighederne for at gøre koncerterne sikre og trygge for alle.
Fredag
26. feb 2021
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
150 Kr. + gebyr
?>