PUMPEHUSET og Smash!Bang!Pow! Præsenterer
TOM and His Computer

Den garvede elektroniske musiker og producer T.O.M. indtager Pumpehuset med en hær af elektronik, lo-fi guitar- og vokal-samples og filmiske soundscapes, når han den 20. august spiller koncert som TOM and His Computer med fuldt band. Og ja, man må igen stå op til indendørskoncerter, så der er lagt op til en ægte fredagsfest.

Produceren og musikeren T.O.M. aka Thomas Bertelsen startede med at nørkle med musik tilbage i sine teenageår, hvor 4-sporsbåndoptageren var omdrejningspunktet. Senere begyndte han at være fast dj-inventar på nogle af Københavns og Skandinaviens store diskoteker. I mange år har han arbejdet tæt sammen med Trentemøller og er den ene halvdel af den succesfulde elektroniske duo Lulu Rouge, men i 2016 slog han solovingerne ud som TOM and His Computer.

TOM and His Computer står for en retro-futuristisk lyd med en noisy kant, hvor alt er computerbaseret, men musikken lader sig ikke bare placere som elektronisk, da dens lyd bevæger sig i grænselandet mellem det elektroakustiske og det maskinelle. I 2020 udgav han albummet ”Future Ruins”, der har været undervejs i et par år, på Trentemøllers In My Room-pladeselskab. Den betagende og stemningsfulde video til titeltracket, hvor Roxy Jules synger på, har vundet flere internationale priser.
Support: VIBRANT AS FUCK
VIBRANT AS FUCK er knækkede og eksperimenterende guitarflader, der bevæger sig i et grænseland mellem dekonstrueret pop og sfærisk ambient. Bag projektet gemmer guitaristen Rune Risager sig.


Fredag
20. aug 2021
dørene åbner
20.30
Showet starter
21.00
Pris
150 Kr. + gebyr
?>