PUMPEHUSET Præsenterer
toe
Knivfisk

Så kan fans af både post- og math rock godt begynde at glæde sig til efteråret, når japanske toe endelig gæster Pumpehuset den 18. september.

toe har langsomt, men sikkert, positioneret sig som et Japans mest interessante bands lige pt. ”The beauty of their majestic music is that is sounds as if mystical harmonies and raw emotion is being churned out at the same time”, lyder beskrivelsen meget rammende fra Wikipedia.

Bandet excellerer i en melankolsk og ofte instrumental postrock, hvor kringlede guitarfigurer og insisterende trommebeats danner fundamentet for de fleste numre. Men samtidig har numrenes struktur og dynamik en markant math-rock-feel over sig.

toe er desuden kendte for deres fremragende sammenspil og er alle superbe musikere på deres respektive instrumenter, hvilket selvfølgelig også kommer til udtryk i deres liveoptrædender.

Support denne aften leveres af danske Knivfisk, som spiller dansksproget synthpop med eftertænksomme tekster, legende synth-temaer, en stram rytmebund og melodiøse guitarer.

Bandet har bl.a. været support for Metronomy (UK) og Giana Factory (DK), og afholdt særkoncerter i Imperial Biografen og på toppen af Carlsberg Bryggerierne.

Til november udkommer deres første EP ‘Tusmørke for Manddom‘, men allerede nu kan den lyttes på bandets Soundcloud. Til aftenens koncert er Knivfisk feat. den svenske guitarist og sanger Erik Lundgren.
Tirsdag
18. sep 2012
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
130 Kr. + gebyr
Knivfisk
Placeholder image
?>