PUMPEHUSET og Killtown Bookings Præsenterer
Today Is The Day + Grime + Piss Vortex
Grime + Piss Vortex

Today Is The Day er anført af den visionære forsanger Steve Austin og kan indenfor post-metal/rock genren betegnes som et af de mest unikke og indflydelsesrige bands de seneste to årtier. Bandets voldelige og til tider storladne stil, der blander metal, støj, psychedelia, og rock, har vundet verdensomspændende anerkendelse lige siden debutalbummet, "Supernova", ramte gaden i begyndelsen af 90'erne.

Ni studiealbum er blevet udgivet på labels som Amphetamin Reptile og Relapse Records - herunder klassikere som "Willpower", "Temple of The Morning Star", og "In the Eyes of God" - og bandets skiftende lineup har bestået af musikere som Brann Dailor og Bill Kelliher, der senere blev kendt for at danne Mastodon.

Today Is The Day har turneret verden rundt med Motorhead, Helmet, The Melvins, Morbid Angel, Converge, Napalm Death Neurosis, EyeHateGod og mange flere. Steve Austin er desuden kendt for sin rolle som producer og har skabt hårdtslående albums for blandt andre Lamb Of God, Converge, m.fl.

Grime er pt. et af de tungeste band i Italien!
Denne sludge/doom combo er dannet i 2011 af tidligere medlemmer af The Secret, og har terroriseret Europas scener med acts som -16- og Cough. Grime høstede stor ros på anerkendte europæiske festivaler som Roadburn, Desertfest London og Københavns egen Heavy Days in Doomtown. Bandet har netop udgivet fuldlængden "Circle Of Molesters" gennem det nye label Argento Records, og selvom det ikke syntes muligt, har deres lyd udviklet sig i en endnu mere brutal og tung retning.

Københavnske Piss Vortex kan bedst betegnes som én stor musikalsk fuckfinger, der bryder med alle fastbundne genrekonventioner. Bandets selvbetitlede debutalbum er en lektion i knusende progressiv metal, karakteriseret af kaotiske grindpassager og tunge dommedags-breakdowns.
Mandag
23. nov 2015
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
130 Kr.
Grime
Placeholder image
Piss Vortex
Placeholder image
?>