PUMPEHUSET og Pumpehusets Byhave Præsenterer
ticktock + Josa Barck

Pumpehusets Byhave åbner kl. 15:00 – Byhavekøkkenet AREPA AREPA åbner kl 16.00
Koncerter starter kl. 18:30
Fri entré

____________________________________

Multimusikeren Josa Barck skaber et univers der bedst kan beskrives som en Tim Burton filmatisering af et Salvador Dali maleri med Teletubbies og Rage Against The Machine på rollelisten.

“Du kender bands som Animal Collective og Flaming Lips, fuld af farver, fuld knald på, små mærkelig synthesizer soloer, en fed melodi, båret af masser karisma derudaf, og sindsygt abrupt og opklippet i lydbilledet - Det er jo lidt en afart af popmusik, men så er det alligevel bare så sprælsk at man godt kan blive helt rundtosset”. Således beskrev P6 Beat førstesinglen ʻSaluteʼ fra Josa Barcks kommende plade.

Andensinglen ʻSquare Pieʼ tager udgangspunkt i samme energi og samme fandenivoldskhed og presser udtrykket til det yderste. En slags ekstrem-sangskrivning - Endnu vildere, endnu mere intenst - endnu flere farver og endnu mere kærlighed!

Musik Mig Blidt skrev følgende om singlen ʻSquare Pieʼ: “Begge singler er smagsprøver på det kommende album, og demonstrerer først og fremmest en musikalitet ud over det sædvanlige samt lige dele lyst og evne til at eksperimentere og udfordre popskabelonen. Det er samtidig svært ikke at tænke på bands som Animal Collective og Flaming Lips og de danske kollegaer Treefight For Sunlight og Oh No Ono, når man lytter til de to sange.”

Det kommende album udkommer til Maj 2017, og er endnu en manifestation af den hardcore optimisme og full-on kærlighed til livet der gennemsyrer det farverige univers Josa Barcks musik lever i.
Torsdag
20. jul 2017
dørene åbner
15.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>