PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Thundermother

De svenske hard rock-gudinder Thundermother indtager København til marts

Thundermother er på vej til at ryste Københavns grundvold den 10. marts som en del af deres 15 Years Of Rock Tour 2024, og jubilæet lover en aften med rendyrket rock 'n' roll-energi.

Siden 2009 har Thundermother, grundlagt af den legendariske guitarheltinde Filippa Nässil, leveret et konstant bombardement af rå og intense rockoplevelser. Deres 15-års jubilæum er ikke bare en markering af tid, det er en hyldest til en utrættelig rejse gennem hitlister og scener verden over.

Med album som "Heat Wave" (2020), "Heatwave Deluxe Edition" (2021) og det seneste "Black and Gold" (2022) har Thundermother cementeret sig som en af Europas mest indflydelsesrige hard rock-acts. Deres musik er en fusion af kraftfulde riffs, uimodståelige hooks og en energi, der kan mærkes langt ud over scenekanten. Thundermother har ikke blot opnået topplaceringer på hitlisterne, men har også delt scener med ikoner som D-A-D og turneret med legendariske Scorpions. Deres seneste stadiontour samlede over 600.000 fans og bekræftede, at Thundermother ikke bare spiller musik, de skaber oplevelser.

Søndag
10. mar 2024
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris inkl. gebyr
255 Kr.