PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Theo Katzman
Support: Taylor Ashton

Multiinstrumentalist og Vulfpeck-medlemmet, Theo Katzman, rammer Pumpehuset den 4. oktober

Theo Katzman bringer sin ihærdigt synergistiske, sobert psykedelisksøgende og følsomme soul til Pumpehuset. Katzmanns musikalske stil er en fusion af pop, jazz, funk og indierock. Udover at være en etableret soloartist, er Theo Katzman også kendt for at være syngende trommeslager i det anerkendte funkband Vulfpeck.

Som soloartist har Theo Katzman udgivet tre fuldlængde studiealbums: ’Romance Without Finance’ (2011), ’Heartbreak Hits’ (2017) og ’Modern Johnny Sings: Songs in the Age of Vibe’ (2020). Når han kommer til København til oktober vil han have sit nye album ’Be The Wheel’ med i bagagen, hvor man allerede kan høre den første single af samme navn. Stort hjerte, høj stemme, stærke sange.

Onsdag
4. okt 2023
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris inkl. gebyr
270 Kr.
Support:
Taylor Ashton
Han har skrevet sit sidste album på et 4000 mil langt roadtrip gennem USA, og har på den måde skabt sange, der fungerer som en sonisk oddysé fra den amerikansk vest- til østkyst. Taylor Ashtons optrædener er altid hjertevarme og inviterende, og så centrerer de sig om hans guitar- og banjospil, der lægger bund som en varme, trygge og underlæggende melodier.
Placeholder image
?>