PUMPEHUSET og ICO Concerts Præsenterer
The Wombats
Kid Astray

De festlige Liverpool-rødder The Wombats gør københavnsk koncertcomeback, når de efter 8 års fravær gæster Pumpehuset.

Det føles sikkert som en menneskealder for fansene. The Wombats har nemlig ikke spillet i København, siden de gæstede Loppen tilbage i 2007. Men det laves der om på i efteråret, når indpiskeren Matthew Murphy og hans kumpaner endelig vender tilbage og giver koncert i Pumpehuset.

Det sker efter, at trioen i foråret lagde Odenses Posten ned med et brag af en koncert, der fik 5 ud af 6 stjerner i GAFFA, som skrev, at ”der var en stemning af enestående live-oplevelse”, og at ”The Wombats virkelig har mestret den selvironiske dansevenlige tilgang til rockmusik”. Men det hér er også bandet, der i sin tid skrev et hit med titlen ’Let’s Dance to Joy Division’.

Siden englænderne spillede i Odense, er deres tredje album, ’Glitterbug’, udkommet til rosende anmeldelser. GAFFA skrev eksempelvis, at gruppen havde bevæget sig i en klædelig poppet retning, mens All Music Guide kaldte pladen for ”a one-crazy-night soundtrack to an album that might stick with you for years to come”.

Det er med andre ord med stærkt og nyt materiale i bagagen, at trioen gør klar til at starte festen i Pumpehuset til oktober, blandt andet med uomgængelige ’Tokyo (Vampires & Wolves)’. Og mon ikke ironien vil drive ned ad væggene til det selvmodsigende partyhit, ’This Is Not a Party’. En sang, hvis titel, The Wombats med garanti vil dementere.
Mandag
26. okt 2015
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
200 Kr. + gebyr
Kid Astray
Placeholder image
?>