PUMPEHUSET og Livenation Præsenterer
The Waterboys


”The Waterboys tilhører ikke nogen bevægelse, genre, skole eller stil. Vi spiller Waterboys musik. Vi følger de twists og veje hvor musikken fører os, hvorend eventyret fører hen. Kom med os.”

Således beskriver The Waterboys, der i 2013 kunne fejre 30 års jubilæum, sig selv.

Bandet blev dannet i 1983 af den skotske frontmand Mike Scott, og udgav sit selvbetitlede debutalbum samme år. Derefter fulgte to rockalbum til, før de fortsatte i en mere folkinspireret retning i slutningen af 80’erne med klassikeren "Fisherman's Blues". Denne blev fulgt op af "Room to Roam" i 1990, som fortsatte i folkrock-sporet af forgængeren. AllMusic beskriver dette album som en "Celtic rock classic".

The Waterboys er aktuelle med deres 11. studiealbum ”Modern Blues” som udkom i februar i år. ”Modern Blues” er et elektrisk, eklektisk, soulfuld, dristig og fantastisk uforsigtigt rock’n’roll album, der udkommer på et tidspunkt hvor The Waterboys’ relevans og popularitet aldrig har været større. I 2013 scorede Ellie Goulding sig et top 3 UK hit med deres ”How Long Will I Love You”, og tidligere i år optrådte Prince med ”The Whole Of The Moon” solo på sit klaver ved et af sine Hit + Run shows på Ronnie Scott’s i London, mens det samme nummer blev udført af finalist Sally Barker på primetime BBC 1 showet ”The Voice”. I nyere tid er ”A Pagan Place” blevet et fast nummer på sætlisten hos det amerikanske indie band, The War On Drugs når de spiller live. Waterboys’ sange er også blevet brugt i film som About Time, Dom Hemingway og What We Did On Our Holiday.

Vi skal efterhånden nogle år tilbage, hvor vi sidst kunne opleve The Waterboys live i Danmark. Uden at lægge hovedet på koncert-blokken, var det i 2004. Så det er en stor fornøjelse at kunne byde Mike Scott og co. velkommen i Pumpehuset til oktober.
Tirsdag
13. okt 2015
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
330 Kr. + gebyr
?>