PUMPEHUSET Præsenterer
The Vaccines
Holograms

De unge briter gav en fest af en koncert på dette års Roskilde koncert, og offentliggjorde samtidig releasedatoen på deres kommende album ”The Vaccines Come Of Age” som vil være på gaden den 3. September. Nu kan vi offentliggøre, at de vender tilbage og indtager Pumpehuset med deres catchy ligefremme melodier, sangbare hooklines, energiske guitarriff og korte, fuldendte sange.

Bandet har denne gang samarbejdet med produceren Ethan Johns (Kings Of Leon, Ryan Adams) og første udspil, single ”No Hope” kan ses her på siden.

Deres debutalbum ”What Did You Expect from The Vaccines” blev med over 400.000 solgte eksemplarer det bedst sælgende debutalbum i England i 2011 og modtog fire stjerner af GAFFA.

Friskheden og energien i The Vaccines har fået både presse og publikum op af stolene og koncerten på Roskilde bekræftede kun at de live gør det de er bedst til, nemlig at levere en solid omgang postpunk rock.

The Vaccines har bevist at de formår at fange deres publikum og lave en opvisning med deres smittende rock, og sidst de spillede i København, var da også for et ganske udsolgt Lille Vega.

Aftenns supportnavn er det fremragende svenske post-punk band Holograms.

Holograms er netop blevet signet til det uhyggeligt kvalitetsbevidste Brooklyn-label Captured Tracks og er bestemt et bandnavn man bør skrive sig bag øret, hvis man er ægte punk-connaisseur.

Bandet har netop udgivet deres selvbetitlede debut ”Holograms” og allerede opnået fine anmeldelser fra bla. det engelske musik magasin NME der har givet pladen 8 / 10 stjerner.
Onsdag
24. okt 2012
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
200 + gebyr Kr.
Holograms
Placeholder image
?>