PUMPEHUSET Præsenterer
The Ocean + LLNN

Der er en progressiv aften i vente, når det tyske metal-ensemble The Ocean spiller koncert i Pumpehuset den 10. september 2022.

The Ocean blev dannet af guitarist og sangskriver Robin Staps i begyndelsen af det nye årtusinde og fra dag et stod det klar, at her var der et unikt band. Samlet omkring en fælles vision om bundløs sonisk udforskning og en mærkbar tyngde har The Ocean lynhurtigt tilegnet sig et imponerende ry for at være bannerfører af uklart definerede, men ustoppelige post metal-bevægelse. Bandets liveoptrædener er altødelæggende og The Ocean er hurtigt blevet fast indhold på Europas store festivaler og har touret med navne som Mastodon, Mono, Cult of Luna, The Dillinger Escape Plan og mange flere.

Midt i denne globale pandemi sætter The Ocean sejl til at konkludere deres mest ambitiøse, altomfattende og spændende anstrengelse til dato. I 2018 udgav de ”Phanerozoic I: Palaeozoic”, som er første halvdel af et sublimt sammenhængende palæontologisk konceptalbum. Phanerozoic (på dansk phanerozoikum) er jordens nuværende geologiske æon, et æon der startede for 541 millioner år siden. Med andre ord et en musikalsk undersøgelse af jordens geologiske historie. Til efteråret 2020 udgiver The Ocean opfølgeren ”Phanerozoic II: Mesozoi | Cenozoi”. Albummet bliver mere eksperimentel og mere eklektisk med temposkift, beats og brug af elektroniske elementer.

Det er med det album i ryggen, at The Ocean graver dybt i Pumpehuset den 10. september. Med som support har de det lokale metalrumskib LLNN og hollandske Playgrounded.
Lørdag
10. sep 2022
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
210 Kr. + gebyr
?>