PUMPEHUSET og Blastbeast.dk Præsenterer
The New Shit Showcase

For fjerde år i træk har vi på Blastbeast.dk gravet ned i den sultne og frådende undergrund, og har fundet nogle af de mest friske og hungrende metalbands frem, til artikelserien ”The New Shit”!

Konceptet er simpelt: Blastbeast.dk dykker ned i metal/hård rock undergrunden, spotter upcoming talentet og præsenterer i
løbet af året 6 dugfriske navne med tonsvis af potentiale og gå­‐på­‐mod.
Fokus ligger 100% på at give de ræsenterede bands et ordentligt skub i ryggen, fordi vi på Blastbeast.dk har kunne se, at potentialet og viljen er gigantisk. Og opmærksomheden, opbakningen og publikumsdeltagelsen har hvert år været skyhøj, og vi har ikke tænkt os at sænke farten!

Tidligere har navne som Lucer (tidl. L.A. Collection), Bersærk, EVRA, Serpent’s Lair, Møl og Grusom været præsenteret til The
New Shit, og de har alle tonset derudaf med 120 i timen efterfølgende… Så hvem mon bliver de næste vigtige spillere på den danske hard rock- og metalscene?

Sammen med Sort Søndag på P6Beat, der lægger æter til alle bands og får dem præsenteret spillet deres musik i radioen, samt Pumpehuset i København der lægger lækre lokaler til en årlig showcase, har båret frugt, både for metalmiljøet og for de deltagende bands.

LINEUP:
THE RITUAL
Iotunn
BÆST
Dreich
SVARTMÀLM (FO)
Silhouette
Lørdag
7. jan 2017
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris inkl. gebyr
76 Kr.
?>