PUMPEHUSET og Blastbeast.dk Præsenterer
The New Shit Showcase 2019

For sjette år i træk har metalbloggen Blastbeast.dk gravet ned i den frådende undergrund og fundet nogle af de mest friske og sultne metalbands frem til deres artikelserie ”The New S**t”! Konceptet er simpelt: Blastbeast.dk dykker ned i metal-/hård rock-undergrunden, spotter upcoming talenter og præsenterer i løbet af året seks dugfriske navne med tonsvis af potentiale og gå-på-mod. Det er derfor ikke altid de mest afrundede og komplette bands, der præsenteres, men derimod de uslebne diamanter, der uden tvivl nok skal komme til at berige den danske metalscene i fremtiden.

Fokus ligger 100% på at give de præsenterede bands et ordentlig skub i ryggen, fordi Blastbeast.dk har kunne se, at potentialet og viljen er gigantisk. Opmærksomheden, opbakningen og publikumsdeltagelsen har hvert år været skyhøj, og bloggen har ikke tænkt sig at sænke farten! Tidligere har navne som Bersærk, Woes, MØL, Baest, Svartmalm (FO), Morild, Ethereal Kingdoms og Grusom været præsenteret til The New S**t, og de har alle tonset derudaf med 120 i timen efterfølgende. Så hvem mon bliver de næste vigtige spillere på den danske metalscene?

Sammen med Sort Søndag på P6Beat, der lægger æter til alle bands og præsenterer deres musik i radioen, samt Pumpehuset i København og Atlas i Aarhus, der lægger lækre lokaler til den årlige showcase, har konceptet båret frugt, både for metalmiljøet og for de deltagende bands.

Til januar kan følgende bands opleves. De sidste to bands bliver offentliggjort senere på året.

LINEUP:

Pudsige Herrer (pigtrådsrock)
(0) (eksperimental black/doom)
Drukner (doom/sludge)
Expatriated (progressiv/death)
Eyes
Human
Lørdag
5. jan 2019
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
90 Kr. + gebyr
?>