PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
The Levellers

Et af Storbritanniens mest populære indiebands fejrer 30 års jubilæum, og gæster i den forbindelse Danmark.

Fra bandets tidlige koncerter i Brighton i foråret 1988 - på steder som The Richmond og The Zap - var Levellers et folk-rockband der øjeblikkeligt tiltrak publikum og fans. Dengang som nu, som deres helte i The Clash, repræsenterede de en stærk cocktail af aktivisme og hedonisme. Deres musik appellerede lige meget til hovedet, hjertet og fødderne, og Levellers så sig aldrig tilbage.

Gennem årene har Levellers haft mange forskellig udtryk; mest selvfremstillede, nogle påtvunget dem. Pastorale folk-punkere, posterboys for underdogs, Top of the Pops-generende popstjerner. Men mens deres status har udviklet sig i løbet af årtierne, har den grundlæggende medmenneskelighed, som ligger til grund for deres musik, forblevet konstant. Med sange der ofte var politiske, lejlighedsvis vrede, men altid storhjertede, blev de øjeblikkeligt hymner. I løbet af deres karriere har de ialt haft syv Top 40-album, herunder et nummer 1 med 1995's Zeitgeist og 14 Top 40 singler. Deres 1991 album, milepælen ”Leveling The Land”, lå 38 uger i Top 100 på album-hitlisten over en treårs periode.

Levellers besluttede, at de ville at gøre noget lidt anderledes med deres bagkatalog for at kickstarte fejringen af deres 30 års jubilæumsår i 2018. De fik fat i en strygersektion og hvervede den legendariske producer John Leckie (Radiohead, The Stone Roses) for at hjælpe med at udvikle nye akustiske arrangementer til det nye album 'We The Collective', som er ude nu.

Efter en akustisk tour i juli, tournérer bandet resten af ​​sommeren med deres fulde elektroniske show på nogle få udvalgte venues og festivaler, før de tager på Europatour med deres 30 YEARS – ONE WAY OF LIFE 2018 tour.
Tirsdag
9. okt 2018
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
200 Kr. + gebyr
?>