PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
The Hunna

Koncerten med The Hunna er desværre aflyst. Billetkøbere får automatisk refunderet deres billetter af Ticketmaster.

Den 26. april 2021 vender britiske The Hunna tilbage til Pumpehuset, som de gæstede i 2018. Siden har bandet bare fortsat deres fart mod rockhimlen og når de spiller i Pumpehuset er det med deres kommende album i bagagen.

The Hunna blev dannet i 2015 i Hertfordshire i England, og kort tid efter i oktober 2015 udkom førstesinglen ”Bonfire”, der i 2016 blev fulgt op af andensinglen ”We Could Be”. Senere samme år udkom debutalbummet ”100”, som indeholder 16 sange med klare referencer til bands så forskellige som Queen og Kings of Leon. Albummet nåede en flot tredjeplads på den britiske indie-hitliste og åbnede også for et publikum i USA. Således turnerede The Hunna med Jimmy Eat World i efteråret 2016 og er kun vokset og vokset siden. I 2018 udkom bandets andet album ”Dare” og med det i ryggen fyldte de Brixton Academy i London.

I slutningen af 2020 udkommer The Hunnas tredje album med den hårdkogte titel ”I’d Rather Die Than Let You In”. Albummet er indspillet med producer John Feldmann, der har tryllet bag knapperne for bands som Blink-182, Fever 333, Twenty One Pilots, Refused og Panic! At The Disco, så der er lagt i kakkelovnen til en fængende omgang rock.

The Hunna har tidligere spillet koncert i Pumpehuset tilbage i 2018, hvor de sammen med Coasts spillede en fremragende dobbeltkoncert. Denne gang er de tilbage og nu klar til at headline showet selv, og intet skal stå i vejen for bandets succes, som sanger Ryan Potter udtaler: ”Der er ingen plan b for os. Vi stopper ikke, før vi når dertil, hvor vi mener, vi bør være. Vi vil være et af verdens største bands.”.
Mandag
26. apr 2021
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
215 Kr. + gebyr
?>