PUMPEHUSET og Bullet Booking Præsenterer
The Entrepreneurs - ekstrakoncert

Koncerten er udsat pga. nedlukningen bliver koncerten udsat til den 24. maj 2021. Billetkøbere modtager direkte besked fra billetudbyderen.

The Entrepreneurs har uden tvivl slået sig fast et af de mest energiske livebands i Danmark. Lige siden deres første EP Tony Rominger fra 2016 har The Entrepreneurs turneret hjemlandet rundt i vid udstrækning og har bl.a. også besøgt England, Tyskland, Holland, Finland, Norge og Sverige med deres voldsomme og kraftige støjrock-koncerter. I vinteren 2020 drager de på en lille danmarkstour, som bringer  dem forbi Pumpehuset den 12. december, hvor der er udsolgt, og til ekstrakoncert den 13. december.

The Entrepreneurs har netop udgivet den nye single "A Good Year To Go Across Country", som viser bandets eventyrlystne sangskrivningsevner og bygger videre på idéen fra den kritikerroste debutplade fra 2019 om at skrive storladne rocknumre, der udfordrer lytterne. Sangens storslåede, men nedadgående refræn klæber sig fast til sin lytter på en fængende måde, der er svær at sætte sin finger på. "A Good Year To Go Across Country" er fra bandets periode mellem musikudgivelser og turneer og beskriver en hengiven følelse af at have tillid til noget, selvom man ved, at man tager fejl. Det at stole blindt på noget og tro så meget på det, at point of no return blinker som et stort neonskilt lige foran dig.

NB! Billetter købt til den oprindelige koncert gælder selvfølgelig også til denne nye koncertdato.
Søndag
28. feb 2021
dørene åbner
19.00
Showet starter
19.30
Pris
210 Kr. + gebyr
?>