PUMPEHUSET og ALICE Præsenterer
The End

ALICE og Pumpehuset bliver i 2018 vidne til fødslen af et nyt ensemble, hvis medlemmer tæller så prominente koryfæer inden for den eksperimenterende musik, at vi allerede på forhånd tør kalde THE END for en supergruppe. Her udfolder højenergiske elementer af brutal noise, freejazz, alternativ rock, fri improvisation, grindcore og endda opera sig i vilde, melodiøse lag af musikalsk skønhed, der skubber til selve forestillingen om, hvordan ny eksperimenterende musik kan lyde.

Det enestående stærke line-up består af den mangeårige Deerhoof-trommeslager Greg Saunier, som for første gang befinder sig i et skandinavisk musikalsk samarbejde, de to innovative blæsere Mats Gustafsson (The ThingFIRE Orchestra m.fl.) og Kjetil Møster (The Core, m.fl.) på saxofon og vilde elektroniske effekter, forsangeren Sofia Jernberg (Paavo) med den kolossale stemme, samt den hårdtslående grindcore-trommeslager, Anders Hana (Noxagt, Ultralyd m.fl.), på guitar og trommer.

Når de i januar drager ud på deres første tour nogensinde, følges jomfrurejsen op af et ophold i den norske by, Bergen, hvor ensemblet vil indspille deres første plade, den selvbetitlede 'THE END', som udgives på det britisk-baserede label, RareNoise Recordings. Man kan roligt forvente at få skubbet til sine musikalske grænser til denne unikke koncertoplevelse!
Torsdag
11. jan 2018
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
150 Kr. + gebyr
?>