PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
The Dead DaisiesDet australsk-amerikanske musikkollektiv The Dead Daisies er pakket til randen med rockerfaring via deres roterende besætning, der består af musikere, som har spillet med Guns’n’Roses, The Psychedelic Furs, Whitesnake, The Rolling Stones, The Cult, INXS, Ozzy Osbourne, Thin Lizzy og listen fortsætter nærmest i det uendelige. 

Inspireret af 70’ernes klassiske rock og den første hårde rock fra 80’erne har The Dead Daisies indtaget deres helt egen plads i rockhistorien med en sjælfyldt og velsmurt lyd. Der er muskuløse vokaler, bluesy riffs, fantastiske omkvæd, stærke melodier og flæsende hooks, som giver mindelser til det bedste fra The Faces, Aerosmith og Foreigner. The Dead Daisies liveoptrædender er lige i skabet, når bandet udbringer deres originale rock’n’roll til deres trofaste, globale fanbase.

Rock-magien udleves i den grad på scenen, og synergien mellem bandet og publikum spiller en kæmpe rolle. Det bevidste de senest, da de gæstede Danmark, hvor de i juni spillede en anmelderrost koncert i Amager Bio: “En yderst vellykket aften, hvor The Dead Daisies kunne tage os med på en rejse 40 år tilbage i tiden og stadig formå at charmere sig ind i vores lev-i-nuet-mentalitet”, skrev metaladay.dk

Synergien mellem The Dead Daisies og publikum kommer endnu engang til København, når den nuværende besætning bestående af Doug Aldrich, John Corabi, Marco Mendoza, Deen Castronovo og David Lowy lader bægeret flyde over med fuldfed rock i Pumpehuset den 24. april 2018.

Tirsdag
24. apr 2018
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
200 Kr. + gebyr
?>