PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
The Dead DaisiesKoncerten er udskudt til den 9. marts 2022. Billetkøbere modtager direkte besked fra Ticketmaster.

Det er næsten tre år siden vi sidst havde besøg af det australsk-amerikanske musikkollektiv The Dead Daisies. Til marts gæster den rockerfarne gruppe igen Pumpehuset. Bandet består som bekendt af musikere der har spillet med Kiss, Guns N‘ Roses, Scorpions, Aerosmith, Bad Company, Whitesnake, ZZ Top and the Hollywood Vampires og listen fortsætter nærmest i det uendelige.

The Daisies har påbegyndt næste kapitel af deres rockeventyr ved at byde velkommen til nyeste medlem; Glen Hughes. Glenn der også er kendt som “The Voice Of Rock“, har overtaget rollen som forsanger og bassist, og slutter sig dermed til guitaristerne Doug Aldrich og David Lowy samt trommeslager Deen Castronovo.

Med Glenn Hughes' ankomst er bandets frontlinje blevet opgraderet med Hughes'´solide bass grooves og vokalstyrke uden sidestykke. Som de alle fans ved, er han en sand original, medlem af Rock And Roll Hall of Fame klubben, med en musikhistorie der inkluderer sværvægtere som Deep Purple og Black Country Communion samt en succesrig solokarriere. Man fristes ligefrem til at sige: “They don’t build rockers like him anymore”.

Inspireret af 70’ernes klassiske rock og den første hårde rock fra 80’erne har The Dead Daisies indtaget deres helt egen plads i rockhistorien med en sjælfyldt og velsmurt lyd. Der er muskuløse vokaler, bluesy riffs, fantastiske omkvæd, stærke melodier og flæsende hooks, som giver mindelser til det bedste fra The Faces, Aerosmith og Foreigner. The Dead Daisies liveoptrædender er lige i skabet, når bandet udbringer deres originale rock’n’roll til deres trofaste, globale fanbase.

Rock-magien udleves i den grad på scenen, og synergien mellem bandet og publikum spiller en kæmpe rolle. Det er bestemt også den vision bandet har; Metaladay.dk fangede dem til en hurtig Q&A i forbindelse med deres koncert i Pumpehuset i 2018: "The Dead Dasies er ny klassisk rock. Vi skriver, optager og opfører god old fashion rock and roll og har det sjovt med det samtidig. Vi vil gerne have, at vores fans er med på denne rock and roll-rejse sammen med os. Det handler ikke om, at vi er et band på scenen, og vores fans er publikum. Det handler om at være på denne rejse gennem rock and roll sammen."

Synergien mellem The Dead Daisies og publikum kommer således endnu engang til København, og lader bægeret flyde over med fuldfed rock i Pumpehuset den 9. marts 2021.

Tirsdag
9. mar 2021
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
250 Kr. + gebyr
?>