PUMPEHUSET og HAVEN Festival & Beatbox Entertainment Præsenterer
The Brian Jonestown Massacre

Som del af eventrækken ’A taste of HAVEN’, som er kurateret af HAVEN Festival, præsenteres en koncert med støjrocklegenderne The Brian Jonestown Massacre i Pumpehuset den 8. august. Ved samme lejlighed kan man få ombyttet sin festivalbillet til et armbånd.

Hele 17 albums er det blevet til, siden det californiske band The Brian Jonestown Massacre blev dannet i starten af 90'erne og en vild musikalsk rejse tog sin begyndelse. Centreret omkring frontmand Anton Newcombe, har The Brian Jonestown Massacre lydmæssigt stået for ekskursioner over støjrock i alle tænkelige sammenhænge i over 25 år, og netop Newcombes klare og kompromisløse vision for bandet og dets lyd kan ses på antallet af ex-medlemmer af bandet, der for længst har passeret de 40.

Ud over det imponerende musikalske output på plade, har bandets liveoptrædener efterhånden nået legendestatus, blandt andet herhjemme, hvor bandet sidst optrådte på Northside Festival i 2014. Når de spiller i København til august, er det med det seneste epos ”Don’t Get Lost” fra sidste år i baggagen.

Før koncerten er det muligt at få ombyttet sin billet til HAVEN Festival til et armbånd i Byhaven - Pumpehusets hyggelige udendørsbar -  så man er helt klar til indtagelse af festivalen, der løber af stablen to dage senere på Refshaleøen.
Onsdag
8. aug 2018
dørene åbner
19.00
Showet starter
21.00
Pris
270 Kr. + gebyr
?>