PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
TesseracT
The Contortionist

Der er albums at lytte til, bands man kan se, men kun en lille elite af musikalske kollektiver, hvis kreative arbejde skal opleves!

TesseracT er altid på forkant med den progressive hårde rock og metal, og har en kreativ frygtløshed og beslutsomhed som få. TesseracT inviterer lytterne på en ekspansiv, esoterisk, og atmosfærisk rejse, hvor de konstruerer unikke og medrivende verdener med deres musik, hvor det hele ender ud i et hvirvlende lag af lyd, markante melodier og kompromisløse eksperimenter.

Den svære 3'er? Radiohead’s OK Computer, Metallica’s Master of Puppets, Iron Maiden’s The Number of the Beast, U2’s War, Bruce Springsteen’s Born to Run, The Smashing Pumpkins’ Mellon Collie and the Infinite Sadness – disse er alle album der tog udtrykket om "det svære tredje album", og gjorde det til skamme, med så vigtige og tidløse udgivelser for hver enkelt kunstner.

Mens TesseracT ingen forestilling har om, hvad historien kan eller ikke kan beslutte om deres bidrag, er de hundrede procent i kontrol over deres kreative bane og cementerer en skarp identitet med deres eget tredje album, POLARIS der udkommer den 18. september verden over.

TesseracT har opnået en position med ægte kreativ frihed, gennem kunstnerisk risikovillighed, hvilket har resulteret i et trofast publikum, der ikke kun er komfortable med at blive udfordret af hver efterfølgende udgivelse, men forlanger at blive netop det... udfordret!
Torsdag
3. mar 2016
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
185 Kr. + gebyr
The Contortionist
Placeholder image
?>