PUMPEHUSET og Beatbox Entertainment Præsenterer
Temples

Efterfest med DJ AC


Britiske Temples besøger København i foråret. Udover deres anmelderroste debutalbum ”Sun Structures” fra 2014, tager de deres spritnye album ”Volcano” med, der udkommer den 3. marts.

Temples blev dannet af sanger og guitarist James Bagshaw og bassist Thomas Walmsley i den engelske by Kettering i 2012. Efterfølgende fulgte Adam Smith på keyboard og Samuel Toms på trommer, trop. To EPer og et debutalbum senere har Temples varmet op for bands som Suede, The Vaccines og Kasabian og turneret rundt på internationale festivaler, samt headlinet deres egen tour i 2013.

Temples er blevet sammenlignet med bands som Kula Shaker, Brian Jonestown Massacre og sågar The Beatles. Det er psykedelisk rock, men med et forfriskende poptwist i et drømmende, atmosfærisk univers. 1960’erne er tydeligt at spotte som referenceramme, men med nutidige spor fra The Horrors og Tame Impala.

Om ”Volcano” albummet har Bagshaw udtalt: ”Jeg startede bare med en idé: Jeg ville have noget, der lød som om det var på vippen til at være for hurtigt, som om man ikke kan følge med”. Det bliver spændende at høre, hvad der ligger bag denne kryptiske udmelding, når ”Volcano” udkommer måneden før, bandet gæster Danmark. I 2014 skulle Temples have besøgt NorthSide festival, men blev nødt til at aflyse, da bandet ikke nåede deres fly. Det er derfor første gang, Temples besøger Danmark, når de gæster Pumpehuset i København onsdag den 12. april 2017.
Onsdag
12. apr 2017
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris inkl. gebyr
210 Kr.
?>