PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Teenage Fanclub

Koncerten med Teenage Fanclub er rykket til den 25. april 2022. Billetkøbere modtager direkte besked fra Ticketmaster.

Det var skramlende og støjende, da det skotske kultband Teenage Fanclub gjorde deres entré på den alternative rockscene i Glasgow i 1989. I løbet af en karriere, der har varet mere end 30 år, har de udgivet den ene stærke plade efter den anden, så som ’A Catholic Education’, ‘Bandwagonesque’, ‘Thirteen’, ‘Grand Prix’, ‘Songs From Northern Britain’, ‘Howdy!’, ‘Man Made’, ‘Shadows’ og ‘Here’. Teenage Fanclub gik ret hurtigt fra at være indie-underdogs til at blive et af Storbritanniens mest elskede kultbands.

I begyndelsen af deres karriere blev de lovprist for deres guitar-drevne anthems, der sendte dem direkte mod toppen i den alternative rock-æra. Dog har Teenage Fanclub hele tiden afsøgt nye musikalske territorier, og bl.a. lukket lyden af klassiske 60'er og 70'er power pop og folk rock ind i deres univers. Til december bringer de deres eminente bagkatalog med til Pumpehuset.

Denne koncert skulle oprindeligt have fundet sted den 5. december 2020. Købte billetter gælder selvfølgelig til denne nye dato.
Onsdag
28. apr 2021
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
250 Kr. + gebyr
?>