PUMPEHUSET Præsenterer
Tech N9ne

Aaron Dontez Yates alias Tech N9ne – et af de første store rap-navne fra Kansas City – kommer nu til Danmark, når han fyrer op under Pumpehuset til november.

Tech N9ne’s varemærke er hans særlige maskingeværs-flow, som med lynets hast affyrer salver af millimeterpræcise rim. Hans kunstnernavn stammer da også fra TEC-9, en semi-automatisk pistol, og det blev givet til ham af rapperen Black Walt på grund af hans lyn-hurtige rim-flow. Yates’ stil er i øvrigt influeret af old school hip-hop som Slick Rick, NWA og Public Enemy.

Efter et par indie-udgivelser fik han i 2001 chancen på et større selskab, der udsendte albummet ‘Anghellic’. Opholdet på selskabet var dog ikke gnidningsfrit og han startede i stedet sit eget selskab og udsendte i 2002 albummet Absolute Power, hvor spændvidden strakte sig fra højtempo-rap og helt ned til slowmotion-rap.

Udover at have rappet med verdens-artister som 2Pac, har Yates også samarbejdet med flere danske rappere. I 2009 medvirkede han på L.O.C.-tracket Bare En Pige og i 2011 inviterede han U$O til at medvirke på albummet All 6’s and 7’s.

Tech N9ne, der er aktuel med udgivelsen Klusterfuk fra i år, har gennem hele sin karriere solgt over en million album og har haft sin musik med i flere film, TV-programmer og videospil.
Onsdag
14. nov 2012
dørene åbner
19:00
Showet starter
20:00
Pris
175 Kr. + gebyr
?>