PUMPEHUSET og ICO Præsenterer
Tech N9ne

Den træfsikre rapper Tech N9ne vender tilbage til Danmark til sommer, hvor han bringer sit solide bagkatalog og lynhurtige rim til København, når han indtager Pumpehuset 14. august.

Tech N9ne er en erfaren herre med over 25 år i hiphoppen, eget pladeselskab og et imponerende bagkatalog. Hans levering og flow er mesterligt – i studiet såvel som live, og Tech N9ne har gang på gang cementeret sin status som en af en af de teknisk skarpeste og mest hårdtarbejdende rappere nogensinde. Den amerikanske rapper holder verdensrekorden for at gennemføre den længste tour i hiphop-historien – 90 shows på 99 dage.

Tech N9ne kunne sidste år udgive sit tyvende studiealbum, Planet, som invaderede Billboard charts som nummer 1 på både Rap Chart, The Independent Chart og R&B og Hip Hop Charten. Rapperen besøgte Aarhus tidligere på året i selskab med Krizz Kaliko, hvor den garvede ordsmed lagde smilets by ned med sit eminente flow. ”Tech N9ne er en af de teknisk bedste rappere. Det beviste han i den grad også. Der var underholdende passager, hvor han skød hurtige og brandvarme rim efter publikum, med en nøjagtighed, der var fascinerende”. – Gaffa

Til sommer kommer turen til København, når hiphop-pioneren bringer sit veludviklede og vanvittige flow til Pumpehuset.
Onsdag
14. aug 2019
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
270 Kr. + gebyr
?>