PUMPEHUSET Præsenterer
TÅRN

Efter to fuldlængdealbum udgivet i henholdsvis ’16 og ’17 er TÅRN nu i 2018 klar med to nye singler ’Frihed i Forfald’ og ’Sendt Afsted’. Førstnævnte ud- kom 18. maj og er i rotation på P6 BEAT. ’Sendt Afsted’ udkommer 10. august.

De to singler er blevet til i samarbejde med producer Søren Buhl Fra Blaue Blume, som også producerede bandets debutalbum ’Ud Ad Mit Vindue’. Det er første indspilninger, der er blevet til i helhjertet samarbejde med bassist Ida Urd og pianist Peter Sabroe, som begge er blevet indlemmet i bandet siden indspilningen er albummet ’Velkommen Indenfor’, hvor de begge bidrog, såvel som de har været en fast bestandel af TÅRN live siden da.

Med over 40 koncerter i 2017 og en nylig hæder i form af Odense Live Prisen er bandet vokset og vokset i styrke til deres mange koncerter. En koncertvirksomhed som også har betydet at bandet ikke har haft lige så mange muligheder for at indspille nyt materiale. I vinter blev trangen dog for stor, og i samarbejde med Søren Buhl indspillede de skitserne til to sange, som er blevet færdiggjort i løbet af de seneste par måneder. Hvor begge tidligere albums er blevet indspillet over tre uger , ønskede TÅRN at grave dybere ned i enkelte sange denne gang og afprøve en anden proces end tidligere. Det er der kommet to rigtig stærke indspilninger ud af og de udgives nu med mindre end en måneds mellemrum.

På første single ’Frihed i Forfald’ viser forsanger og sangskriver Erik Apollo igen, at han er en tekstforfatter med stor dybde og med et stort billedskabende talent. Yderligere med sans for at bringe melodi og tekst sammen på en måde, der suger lytteren ind i fortællingen og holder dem fast. Med Erik Apollo er der ikke blot tale om en mand med noget på hjerte, men også om en mand der formår at kommunikere dette på overrumplende og nye måder. Bandet formår stilsikkert at give tekst og melodi krop, styrke og en indramning, der har et helt klart og formfuldt udtryk og veksler mellem det spontane, medrivende og ustyrlige til de helt rolige momenter, hvor alt går i stå, for så at eksplodere igen.
Torsdag
1. nov 2018
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
140 Kr. + gebyr
?>