PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Takida

Det svenske hard rock band Takida svinger forbi Pumpehuset på deres 20 års jubilæumsturné.  Takida startede med at lave musik sammen i 1999. Det består af Robert Pettersson, Tomas Wallin, Mattias Larsson, Chris Rehn og Kristoffer Söderström. I 2006 sikrede de sig en pladekontrakt på baggrund af to demoer, der skulle ende med at blive deres debutalbum ’Make You Breathe’. Efter gennembruddet udgav de efterfølgeren ’Curly Sue’ året efter og resten er historie.

Siden debuten har de indtaget positionen som et af de største rock-acts i Skandinaven. 2018 blev starten på et nyt kapitel for Takida, da de allierede sig med pladeselskabet BMG og udgav singlen ’Master’. Denne kollaboration resulterede i at bandet opnåede større international succes end nogensinde før og spillede udsolgte shows for deres støt stigende fanbase, primært i Tyskland.

Efter en intens periode i studiet med at optage nye sange, fulgte Takida op med to nye singler inden de udgav deres 2019-album ’Sju’. Et album hvor Takida endnu en gang understreger, at de har evnerne til at lave rockalbums i verdensklasse med deres dynamiske og friske lyd. Vi glæder os til at fejre 20 års jubilæum med de svenske hard-rocker.
Onsdag
5. feb 2020
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
200 Kr. + gebyr
?>