PUMPEHUSET Præsenterer
Take Us To Your Leader + L.E.F. & De Langsomme Lyn + Jonas Villumsen - Byhaven

For andet år i træk åbner Pumpehuset op for husets egen dejlige, grønne og afskærmede Byhave. Det bliver endnu federe end sidst og i år går vi all in på endnu flere siddepladser, grønnere omgivelser og bedre afskærmning fra trafikken.

Byhaven har åben hele sommeren, hvor vi teamer op med vores bedste musikalske venner, for at bringe en masse koncerter under åben himmel. Haven har åbent fra onsdag til lørdag, hvor der også vil være masser af tid til hygge, eksamenslæsning, fussball, grill og picnic.

Her er siddepladser nok, god stemning, fri wi-fi og kaffe på kanden. Tag blot grill og madkurve med, og køb så drikkevarerne i baren undervejs – det er dét, vi betaler musikerne med.

Biografi Take Us To Your Leader
Med et centralt element af listighed, starter en rejse gennem nutidige og fremtidige menneskelige problemstillinger sat ind i et eventyrunivers bestående af forføriske melodiske figurer og bevidsthedsudvidende tekstbidder.
Universet er på én gang skævt, eksperimenterende, humoristisk og alvorsfuldt. Med guitarer, tangenter, alskens lyde, trommer, toner og ord, kæmper bandet en evig kamp mod supermagten, helikopteren, forureningen, uvidenheden og den mørke side.
Take Us To Your Leader har siden 2010 taget afsæt i rock med både det catchy og iørefaldende, kombineret med en til tider mere massiv og skæv kant, der på tværs af regler og traditioner, skaber det unikke udtryk, de har valgt at kalde for listighed.

Biografi L.E.F. & De Langsomme Lyn
L.E.F. & De Langsomme Lyn er et dansksproget band med lyriske og fortællende sangtekster, elektroniske beats og masser af strengeleg og kor omkring L.E.F.’s mørke lead.
De debuterede sidste sommer med den anmelderroste Natatlas, der ikke bare er en ep, men også en bog med digte, cutups, grafik og indlagte fysiske objekter – og så en cd med de 6 sange, der er kernen i det hele.
Ud over sangskriver og digter Lars Emil Foder tæller bandet Anders Stig Møller, kendt fra bl.a. Turboweekend, på keys, beats og kor, Peter Albrechtsen på elektrisk guitar og kor og Katrine Muff Enevoldsen fra bl.a. Oh Land på kor og vokal.

Biografi Jonas Villumsen
Som frontmand og kreativ drivkraft i det nu hedengangne Entakt, høstede Jonas Villumsen god opmærksomhed for hans særprægede bud på dansksproget rock i slutningen af 00’erne. 

Med dette nye soloprojekt holder Jonas fast i den vildtvoksende lyrik og de ambitiøse aner, der kendetegnede Entakt, men tilfører samtidig sangene nye aspekter, i form af et større mod til også at søge de mere enkle sider af musikkens væsen og en større vilje til at vedkende sig de spirende pop aner, som længe har spøgt i kulissen.
Resultatet er en samling nye sange, der på en gang er både mere personlige og mere udadvendte.

Mini-albummet fra 2014, ’Det Meste er Billeder’, har allerede høstet gode anmeldelser i Gaffa, Berlingske, Information, BT, samt på diverse musikblogs. Herudover har flere af sangene kunne høres på P3, P4 og P6.
Lørdag
6. sep 2014
dørene åbner
16.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>