PUMPEHUSET og Tak Rock og Royal Præsenterer
Tak Rock!

Tak Rock! og Pumpehuset har i løbet af sommeren udset sig noget af det bedste af det nye rock. De 4 bands; Echo Lips, 180* Virvar, It's a Synth og Ciccone Ritchie står nu på Pumpehuset scene samme aften, til én lang showcase.

Aftenen bliver fyldt med branchefolk, Pumpehuset bookere, fans af alt nyt og ikke mindst den spirrende gruppe af followers til disse fantastiske acts.

Pumpehuset og Tak Rock sørger naturligvis for en ekstraordinær rimelig prissætning af kolde Royal Pilsnere på aftenen.

Om Echo Lips: Echo Lips består af Kasper Westeraa (vokal og guitar), Tommas Jørgensen (bas og vokal) og Morten Heegaard (trommer). Echo Lips spiller det, de selv kalder for ’dirty-pop’, hvor de blander elementer fra tidlig amerikansk girlgroup sound, mainstream pop og indie rock. Bandet har spillet over 70 koncerter i Danmark og England, bl.a. support for Bryan Ferry og spillet på den legendariske ”The Cavern Club i Liverpool, og haft flere sange i national- og regionalradio samt på flere internetkanaler.

I februar 2013 blev Echo Lips signet på det københavnske pladeselskab Target Distribution, og debutalbummet 'Broken Heart Attack' blev udgivet den 3. juni 2013, der blev godt modtaget af flere kritikere i blandt andet Nordjyske og Gaffa samt på flere internetblogs. Netop nu er de ud med 2. single: 'Wave Of Sadness' med dertil hørende video, som kan ses her på siden.
Torsdag
19. sep 2013
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
60 inkl. gebyr Kr.
?>