PUMPEHUSET og Elixr Global Præsenterer
T-Pain
Abbaz

Amerikansk rap og auto-tune har længe gået hånd i hånd, og at denne blandings ukronede konge er Florida-rapperen T-Pain burde snart ingen være i tvivl om. Det cementerede han da han radiodebuterede for snart 10 år siden og nu er han klar til at bevise at han stadig sidder øverst på tronen, når han gæster Pumpehuset mandag den 15. september.

Efter at være blevet opdaget af landsmanden og rapperkollegaen Akon, skød T-Pain for alvor karrieren i gang i 2005 med singler som ‘I'm Sprung’ og ‘I'm N Luv (Wit A Stripper)’. Siden hen er han blevet en fast bestanddel af den amerikanske hiphop-scene - ikke mindst på grund af debutopfølgeren Epihany, som toppede Billboards Top 200 med feststarterne ‘Bartender’ og ‘Buy U A Drank (Shawty Snappin’)’. Hans kærlighed for auto-tune har også inspireret kunstnere som Kanye West til at eksperimentere med lyden og i 2012 lod han publikum være med, da han udgav auto-tune-karaoke-app’en ‘I Am T-Pain’.

T-Pain arbejder i øjeblikket på et nyt album med titlen Stoicville: The Phoenix. Det forventes at falde på et tidspunkt i 2014, og bliver utvivlsomt også luftet i Pumpehuset til september.
Mandag
15. sep 2014
dørene åbner
20:00
Showet starter
21:00
Pris
230 Kr. + gebyr
Abbaz
Placeholder image
?>