PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Swallow The Sun

Koncerten med Swallow The Sun bliver flyttet. Billetkøbere modtager direkte besked fra billetudbyderen, når den nye dato er på plads.

Swallow the Sun er et finsk extreme metal band der har en sound der kombinerer klassisk funeral doom med elementer af melodisk death og gothic metal, tilsat skandinaviske folk-melodier og en smuk, men mørk, atmosfære. Som man kunne høre på deres debutalbum fra 2003, ’The Morning Never Came’, balancerer deres lyd mellem pasager af krystalliske klaver-interludes, dundrende guitar og bas riffs, stamme-agtige trommer, flydende keyboard-sektioner og frontmanden Mikko Kotamäkis overnaturlige vokal. Denne signaturlyd er blevet finpudset og forbedret henover mere end 20 år i studiet og hundredevis af koncerter rundt i verden.

Bandet startede i 2000 og de centrale bandmedlemmer Mikko Kotamäki (vokal), Juha Raivio (guitar) og Matti Honkonen (bas) har været med gennem alle årene. Med syv studiealbummer i bagagen er de et rutineret band, der har været igennem nogle hårde oplevelser, hvilket afspejles i musikken. Deres seneste album ‘When a Shadow Is Forced into the Light’ fra 2019 blev skrevet og produceret i kølvandet på Aleah Stanbridge, Juha Raivios partners, død til kræften. Stanbridge var også en hyppig samarbejdspartner på Swallow the Suns sange gennem årene. Alle sange på ‘When a Shadow Is Forced into the Light’ er skrevet af Raivio og beskriver hans følelsesmæssige tilstand efter hendes død for at bevise "love is always stronger than death".

Når bandet kommer til Pumpehuset bliver det i forlængelse af det kommende album ’Moonflowers’, der er sat til at udkomme til november 2021. Med som special guest denne aften er de okkulte og progressive doom rockere Avatarium.
Fredag
4. feb 2022
dørene åbner
19.00
Showet starter
19.30
Pris
200 Kr.
?>