PUMPEHUSET Præsenterer
Sune "Køter" Kølster & The Rock History

Lørdag d.14. maj udgiver vi dobbelt albummet "The Rockhistory" og det fejrer vi med et brag af en koncert i Pumpehuset hvor vi opfører albummet LIVE fra start til slut!!!

Tag med på det trip du aldrig vil glemme igennem rockhistorien fra den tidlige rock'n rolls uskyldige teenage oprør, over den psykedeliske rocks bevidsthedsudvidende stræben efter utopia, punkrockens totale desillusionerede oprør imod alt og den ekstreme metals frie fald udover afgrunden!

Udover et topoplagt band og LIVELYD af den legendariske Flemming Rasmussen (Metallica, Morbid Angel, Gasolin, Sods etc) der også har produceret pladen, inviterer vi en række af pladensgæstemusikere på scenen… Hvem det er afslører vi først senere, men når vi fortæller at pladen er spækket med nogle af rockhistoriens fedeste musikere som Andy La Rocque (King Diamond), Peter Peter (Sods, Bleedergroup), Anders Koppel (Savage Rose, Bazaar), Mads Heldtberg (Düreforsög), Povl Kristian (Lars HUG, Bleedergroup, Hotel Hunger) og en masse andre fabelagtige musikere kan i godt begynde at glæde jer…

Bas og vokal: Sune "Køter" Kølster (Guddommelig Galskab, J.S.Fuck)
Trommer: Troels Drasbeck (Czeslaw Speiwa, Die Dumme Dänen, J.S.Fuck)
Guitar: Christian Olesen (Cliff Waters, New Artless Creatures, J.S.Fuck)
Guitar: David Kampmann (BAAL, The Deepers)

+ en masse VILDE surprice gæstemusikere fra den danske og internationale rockhistorie!!!!

Livelyd: FLEMMING RASMUSSEN (Metallica, Morbid Angel, Gasolin, Sods etc etc)
Artwork: Sara Koppel (Naked Love FIlm)
Lørdag
14. maj 2016
dørene åbner
19.30
Showet starter
20.30
Pris
180 Kr. + gebyr
?>