PUMPEHUSET og Pumpehusets Byhave Præsenterer
SUNDAYS + Maya Westman

Pumpehusets Byhave åbner kl. 15:00 – Byhavekøkkenet AREPA AREPA åbner kl 16.00
Koncerter starter kl. 18:30
Fri entré

____________________________________

SUNDAYS

SUNDAYS er en ny gnist fra den danske undergrund, centreret om fortæller og guitarist, Magnus Jacobsen. Stemmen genkendes måske fra de tidligere KarriereKanonen-vindere, Dance With Dirt, og ansigtet måske fra Magnus’ år som vært på DR Ramasjang - men som SUNDAYS er han noget helt andet; her er nøgenhed, intensitet og nerve de nøgleord som lader sig manifestere i den 29-årige sangskrivers folk-pop univers, og med en livebesætning der byder på tætvævede korharmonier og simple, organiske instrumenteringer, er det lige netop hvad lytter og beskuer kan forvente.

I samarbejde med producer Mads Björn har SUNDAYS skabt debut EP’en ”The Day Will Come”, som blev udgivet på Iceberg Records d. 10. Marts 2017. Teksterne omhandler den store kærligheds forgreninger af forundring, forelskelse og fortvivlelse - alt sammen nedskrevet i skæret af søndagens ambivalente lod, som bindeleddet mellem weekendens kaos af muligheder og hverdagens forudsigelige tryghed - en dag hvor følelser og indtryk kan sidde løst, og hvor alt er muligt og umuligt.

Maya Westman

Maya Westman er en dansk/svensk sangerinde, komponist og sangskriver, der tidligere har været sangerinde/sangskriver i indiefolk-projektet ”My Cloudberry Mission” og i indiepop-duoen ”The Arctic Wife” (signet på Tigerspring), men står nu på egne ben under eget navn.

Musikalsk bevæger hun sig mellem Thom Yorkes billedskabende og melankolske lyrik, Annie Lennox´s rockede attitude og Abbas fængende melodier, der tilsammen skaber en frisk, men samtidig velkendt lyd. I en tid hvor kvindelige artister har en tendens til at søge mod mainstream pop eller bevæger sig i rockede nichegenrer, bringer hun referencer til 80’ernes store ikoner tilbage til populærmusikken. Hun er ikke bange for patosfyldte omkvæd, høje falsettoner og store armbevægelser. Musikken skal ud og den skal mærkes.

Indtil videre har hun varmet op for den amerikanske gruppe ”Tearist” på Vega, spillet dobbeltkoncert med den engelske pigegruppe ”Hockeysmith” (4AD), spillet koncert på Jazzhouse, samt fået ros af blandt andet Gaffa og Girls are Awesome for hendes debutsingle ”Amor Del Mar”. Hun er desuden ved at lægge sidste hånd på sin debut-EP ”The Big Tourist” med forventet udgivelse til oktober 2017.

Ved siden af hendes solistvirke har hun sunget kor for blandt andet Matthew E. White og Teitur og hun spiller en temperamentsfuld Drop-D-guitar og synger i kvindegruppen LadyJerks.
Onsdag
21. jun 2017
dørene åbner
15.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>