PUMPEHUSET og BAWS Entertainment Præsenterer
Sugar Hill Gang + Marvelous Mosell

Torsdag den 1. september er Pumpehuset og BAWS Entertainment værter for et legendarisk hiphopbrag og hyldest til den gamle skole. Aftenen byder på et line-up af den helt dansevenlige slags med amerikanske hiphop godfathers Sugar Hill Gang og et support show fra vores egen originale old school-tilbedende rapper Marvelous Mosell.


Sugar Hill Gang opnåede superstjernestatus med hittet "Rapper's Delight", der udkom i 1979 og blev den første rap single nogensinde på Billboards hitliste. Bandets selvbetitlede debutalbum fra 1980 har sidenhen opnået kultstatus og betegnes som pladen, der introducerede det brede publikum i hele USA og resten af verden for hiphop genren.


Efter en pause fra scenerne på 6 år, er Sugar Hill Gang nu tilbage med originalmedlemmerne Wonder Mike og Master Gee samt Hen Dogg bag mikrofonerne i en stor reunion tour, der om en måned bringer dem forbi København.


Lige siden vi begyndte at arbejde på at få Sugar Hill Gang's reunion tour til Danmark, har det været ambitionen at helstøbe denne legendariske hiphop aften med et support show fra Marvelous Mosell. Som en af de eneste rappere i Danmark, forstår han konsekvent at holde fast i firsernes og starthalvfemsernes tidsånd, hvor hiphop handlede om storytelling, originalitet og kreativitet. Udover Marvelous Mosell's unikke, skøre fantasi og opfindsomhed i historierne, er han blevet benådet med en medrivende danseteknik, som med garanti både vil varme dine stylter op til et Sugar Hill show og gøre dig festglad i låget.

Torsdag
1. sep 2016
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
250 Kr. + gebyr
?>