PUMPEHUSET Præsenterer
Suffocation
Cephalic Carnage + Havok + Fallujah

Amerikanske Suffocation behøver blandt death metal fans næppe nogen introduktion!
Bandet var for 20-25 år siden med til at skabe den velkendte New Yorker-death metal med albums som ”Effigy Of The Forgotten” og ”Pierced From Within”.
I alt har Suffocation udgivet 7 studiealbums og spredt deres death metal, der er karakteriseret af hurtige tekniske guitarriffs, komplekst trommespil og Frank Mullens dybe growl, over hele verden.

D. 15. februar udgav bandet det nye anmelderroste album ”Pinnacle Of Bedlam”, som de dette forår supporter med en Europa-tour, der også bliver gæstet af amerikanske Cephalic Carnage og Havok.

Death-grind bandet Cephalic Carnage gør sig i eksperimental metal, der spænder vidt lige fra teknisk dødsmetal til rock med ambient og jazzede interludes. Bandet har eksisteret siden starthalvfemserne og været i Europa talrige gange med navne som Hate Eternal, Exhumed, Despised Icon, m.fl.

Thrash bandet Havok har høstet ros i metalpressen de seneste år og tager også turen over Atlanten for at sprede død og ødelæggelse over Europa med deres klassiske tempofyldte metal, hvor der tydeligvis er hentet inspiration fra thrashens storhedstid i 80’er- og 90’erne.
Havok indspiller for tiden en ny fuldlængdeplade, som de forhåbentlig giver smagsprøver fra når bandet rammer Pumpehuset d. 22. maj.

Alt i alt en varierende aften der både tilfredsstiller fans af klassisk NY-death metal, grindcore og hurtig thrash metal!
Onsdag
22. maj 2013
dørene åbner
19:00
Showet starter
19:30
Pris
180 Kr. + gebyr
Cephalic Carnage
Placeholder image
Havok
Placeholder image
Fallujah
Placeholder image
?>